Tot és a l’abast de la mà

Als carrers, avingudes i rambles que formen part de les construccions de MAS DURAN s’han anat constituint empreses de serveis especialitzats i comerços d’alt valor d’acord amb el conjunt residencial.

Zona Residencial MAS DURAN, es troba en un lloc ben comunicat per les autopistes C58 i AP7, el metro del Vallès, l’aeroport de Sabadell i l’aeroport internacional de Barcelona.

L’autopista C58 és a menys de 2 minuts amb cotxe de la zona residencial amb connexió de l’AP7 a 5 minuts per anar a qualsevol lloc.

El Metro del Vallès dels FGC a la mateixa Vila a tan sols 3 minuts caminant des de la zona residencial on podràs anar al centre de Barcelona en 30 minuts i al centre de la ciutat de Sabadell a menys de 6 minuts, una ciutat de zones comercials, lleure i serveis, amb més de 200.000 habitants.

Aeroport Barcelona a 20 minuts per autopista pels nostres viatges nacionals i internacionals.

L’Aeroport de Sabadell disposa de vols privats i una escola d’aviació entre altres serveis i és el primer Aeroclub del país, l’Aeroclub Barcelona-Sabadell, amb més de 1.000 socis.

El Campus universitari UAB a només una estació amb metro des de la zona residencial MAS DURAN. La UAB imparteix 105 titulacions de grau, 328 programes de postgrau i 90 programes de doctorat.

Les millors escoles i acadèmies privades, concertades i públiques de la primera etapa formativa, universitats de prestigi reconegut i acadèmies d’ensenyament superior.

Connectats per autopistes C58 i AP7 trobem en pocs minuts grans i prestigiosos Centres Comercials de primeres marques per a tot allò que necessitis.

Una Zona metropolitana ben comunicada per carretera, autopistes i ferrocarril on trobem zones esportiva, hospitals i centres mèdics especialitzats, privats i públics, empreses, marques i negocis d’alt valor.

I a la mateixa zona residencial de MAS DURAN, a les boniques rambles d’accés trobaràs comerços i serveis especialitzats de proximitat per a les compres diàries, l’oci, la salut i el benestar.

Totes les Comoditats d’una gran ciutat a
Un Petit Gran Oasi