Planificació i Arquitectura Urbanística

Des de 1989 planifiquem el projecte MAS DURAN en conjunt amb espais i edificis moderns amb caràcter propi.

La nostra planificació i arquitectura urbanística es construeixen en el valor d’espais i edificis atemporals per utilitzar-los, com una de les condicions necessàries perquè perdurin en el temps.

Construïm edificis integrats i harmònics amb el seu entorn, donant com a resultat un projecte arquitectònic de gran valor i bellesa.

L’univers MAS DURAN parla del que és híbrid, des del modernisme amb els seus diferents estils, estuc, glorieta i balustrada, fins al més actual i avantguardista.

De la fusió d’art i arquitectura, dels nous camins, de la barreja de cultures, de la frescor amb què s’aixequen edificis i s’emmotllen espais.

De la fusió del flux, de l’energia, de la geografia, de la biologia i fins i tot del propi univers per crear espais emotius, sensibles i reflexius.

El principal repte va ser revisitar el classicisme i trobar el punt just de modernitat….. reimaginant matisos i materials d’una altra època a dia d’avui.

Combinem disseny, amb materials sostenibles, tecnologia interactiva d’ultima generació i una estètica aerodinàmica cuidada i elegant, els materials naturals expressen el llenguatge de les cases d’avui, d’una manera de viure els espais i concebre els interiors, una mirada des d’una perspectiva molt més actual i propera, creant un espectacle per dins i per fora que provoca emoció i reflecteix la bellesa d’aquest petit gran oasi.

Ens apassionen els projectes ben planificats