Atmosfera

El teu propi espai en una atmosfera oberta i àmplia creada especialment per al benestar de la comunitat.

Un exterior on podreu gaudir del Parc de les Morisques, un parc públic amb una superfície de 40.000 m² que compta amb un petit llac, palmeres, arbrat, zones infantils, un gimnàs d’energia verda, passejades en bancs de fusta,… un conjunt que queda integrat a les nostres construccions creant creant un recés de pau en un espai saludable i segur per a les persones.

També hem pensat en les teves mascotes i per això hem creat una barrera ecològica natural, que per una banda ens aïlla de tots els sorolls externs a la zona, ens oxigena l’aire i ens permet gaudir de les nostres passejades compartides amb aquests éssers tan estimats ja sigui caminant o amb bici, practicant footing o simplement caminant i gaudint de lespai. Realitzada amb milers de metres cúbics de terra i paral·lela a la Ronda de Santa Julita, ens dóna un itinerari de més d’un quilòmetre de llarg amb un frondós arbrat i bancs de fusta per asseure’ns.

A carrers, avingudes i rambles que formen part de les construccions de MAS DURAN s’han anat constituint empreses de serveis especialitzats i comerços d’alt valor d’acord amb el conjunt residencial.

Ens apassionen els projectes ben pensats